16 december 2023 - Applicatie workshop door Ellen Remijnse van EQP

Zowel voor beginners als gevorderden

€ 80,00
In voorraad

Als je van applicatiequilts houdt, maar niet weet waar je moet beginnen of als je jouw applicatievaardigheden wilt perfectioneren, dan is deze workshop iets voor jou.

We werken aan een blok van Ellen Remeijnse van EQP textiles en leren alle tips en trucs van haar zelf. Ellen zal zich vooral focussen op applicatie technieken met de hand zoals de needle turn methode met alle kennis die je hebt opgedaan, kun je bijvoorbeeld haar nieuwe patroon op de foto maken, The Flower Pillow.

Inbegrepen in lesgeld Koffie/thee met lekkers, lunch en patroon

CURSUSVOORWAARDEN Uw inschrijving is definitief als het cursusgeld geheel is voldaan. Met uw aanmelding gaat u akkoord met de cursusvoorwaarden: Annulering van uw inschrijving is mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de cursus of workshop. In dat geval ontvangt u uw cursusgeld terug minus € 10,= administratiekosten. Na deze termijn wordt uw cursusgeld niet meer geretourneerd, wel kunt u voor een vervanger zorgen. De materiaallijst ontvangt u circa 3 weken voor aanvang van de cursus. Onder het gestelde minimum aantal deelnemers gaat de cursus niet door en wordt uw cursusgeld teruggestort. Bij ziekte van de docente kan in overleg worden besloten om de cursus door te laten gaan op een nader te bepalen datum. Het cursusgeld is inclusief BTW, koffie en thee, een lunch (bij een cursus van een hele dag). De cursus is exclusief materiaal, tenzij anders vermeld.