Quiltservice – Longarm

Bij Quiltstudio Cis bieden we een professionele longarm quiltservice aan, perfect voor quilters die hun tops tot een prachtig afgewerkte quilt willen laten doorstikken.

Waarom kiezen voor onze longarm quiltservice?

  • Hoogwaardige afwerking: Onze longarm quiltmachine zorgt voor een gelijkmatige en strakke afwerking, waardoor jouw quilt een professionele uitstraling krijgt.
  • Maatwerk: Of je nu kiest voor een eenvoudig patroon of een complexer design, wij bieden diverse quiltpatronen die afgestemd kunnen worden op jouw wensen en de stijl van je quilt.
  • Persoonlijk advies: Francisca helpt je graag bij het kiezen van het juiste patroon en de beste afwerkingsopties voor jouw quilt. Samen zorgen we ervoor dat jouw quilt precies wordt zoals jij het voor ogen hebt.
  • Flexibele opties: Of je nu een grote of kleine quilt hebt, wij kunnen quilts van verschillende maten en complexiteit aan.

Hoe werkt het?

1

Contact opnemen

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om je wensen en de specificaties van je quilt door te geven.

2

Afspraak maken

Breng je quilt langs bij onze studio in Laag-Soeren, waar we de details bespreken en je de verschillende patronen kunt bekijken.

3

Afwerking:

Wij gaan aan de slag met jouw quilt en houden je op de hoogte van de voortgang.

4

Ophalen

Zodra je quilt klaar is, kun je deze ophalen in onze studio en genieten van een prachtig afgewerkt eindresultaat.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte van je quilt en de gekozen afwerkingsopties. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Laat je quilt stralen met de professionele longarm quiltservice van Quiltstudio Cis. We kijken ernaar uit om samen jouw quiltproject tot een schitterend eindresultaat te brengen!