Retourneren & Ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsplicht is niet van toepassing op producten die voor u speciaal gemaakt worden. Of een op uw aanwijzing gemaakt product. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mag ik ook producten retourneren omdat ik ze niet mooi vind?

Ja, dat is geen probleem.

Zijn er kosten voor het retourneren?

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Ik heb niet het product besteld wat ikl heb besteld, wat nu?

Laat het ons weten, dan sturen we een verzendlabel en betalen de verzendkosten voor het retourneren. Uiteraard sturen we alsnog het juiste product toe.